touch

warning: Creating default object from empty value in /home/buckman/public_html/neo/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
Bill Loguidice's picture

A Few Photos of My New Midway TouchMaster 5000

As you may remember, I had gotten a Midway TouchMaster 4000 off of eBay for a steal of a deal about two months back. It ended up being only around $200 shipped from http://shop.ebay.com/merchant/mandramusements. Unfortunately, when it arrived, it received damaged during shipping and had to be sent back. After a long process and a generous offer of replacing the 4000 with a 5000, which is detailed here in this nifty flyer, I'm happy to report that the second time was the charm as the arcade unit was in wonderful condition, even after shipping. While I can't guarantee you'll luck out and get the same type of deal, I can guarantee that the gentleman who runs the place is a great, great seller, and well worth checking out if you're looking for something similar.

Photos:

Bill Loguidice's picture

40 Capsule Not-Quite-Reviews of my Current iPhone Applications

iPhone 3GiPhone 3GI thought I would do some quikie capsule not-quite-reviews of the applications on my iPhone and why I have them on there, including the games, since it's the only device I've really had time to use in the last few weeks. These will be examined in the order of how I have them placed on the menu, from left to right, top to bottom (apps I added in BOLD):

Bill Loguidice's picture

Need help with Midway TouchMaster 4000 - Screen Issue

I received it today (I first blogged about it here). The shipping carton was beat up, but it appeared to be OK on the palette. I plugged it in and it worked fine for a few minutes, but then something inside popped and now the screen has a purple rolling hue and you can't see anything but the purple. The touch screen still responds to touch and it still makes noise. Any thoughts on what might have blown? I left it on a bit and it sounded like something else might have blown and it has a more reddish hue now. I turned it off.

I have some photos here of it with the purple hue:

Syndicate content