Testing and Site Work

Cecil Casey's picture

I noticed that there has been a user created for testing that does not have admin rights. Could whoever created this account please share the password. That way we can look over the access control issues with a user level account with out having to create one for each of us.

Thanks
-Cecil

Comments

Cecil Casey
Cecil Casey's picture
Offline
Joined: 01/16/2006
File not found error located...

Ok I think I found out where the file not found error (one at least) is comming from. In Matt blog article on Lure of the Temptress from the Features, News, and Reviews section it appears that there should be an image. For some reason the image is not able to be accessed and so we get a file not found error in the logfile.

The image seems to load just fine in the article itself, but does not appear in the menu correctly. I looked at the Img_assist bug list but I do not see any open bugs that match this specific error.
-Cecil

n/a
Matt Barton
Matt Barton's picture
Offline
Joined: 01/16/2006
Img_assist bug

Yes, there definitely appears to be a bug there. It seems to be time related as well (I did a new post with the exact same img_assist code and it worked perfectly). Only the older ones seem affected. The pictures don't show up in the frontpage but do if you click the individual blog.

Perhaps this will go away if we update.

n/a
Cecil Casey
Cecil Casey's picture
Offline
Joined: 01/16/2006
re: Img_assist bug

Well going back and looking at those pages it seems that there is still some sort of bug that is not displaying the images on the front page even after all the updates.

What a pain in the A**!!!

Is there a more detailed error log than the basic one in the admin area?
-Cecil

n/a

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.